Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Waffle

by Yemek Zevki Editör
27 Mayıs 2015
in Tatlı Tarifleri
488 5
0
Waffle
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

waffle

Waffle Malzemeler:

> 150 gram un

> 1 çorba kaşığı toz şeker

> 1 çay kaşığı kabartma tozu

> 1 çay kaşığı vanilya

> 1 adet yumurta

> 50 gram yoğurt

> 30 gram tereyağı

> 150 ml. süt

> Bir tutam tuz

Hazırlanışı:

Tereyağını eritip ılınmaya bırakın. Bir karıştırma kabının içine unu, şekeri, kabartma tozunu, vanilyayı ve tuzu ekleyin. Ayrı bir kabın içinde yumurtayı çırpın. Çırptığınız yumurtaya sütü ve yoğurdu ilave edin. Birkaç dakika daha çırpın. Unlu karışımı yumurtalı karışıma ekleyin. Karıştırın. Eritilip ılınmış tereyağını ilave edin. Pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpın. Waffle makinesini 250-270 derecede ısıtın. Yarım kepçe kadar hamurdan alıp ısıtılmış ve çok hafif yağlanmış waffle ızgarasının üzerine dökün. Makinenin kapağını yavaşça kapatıp kapağını açmadan 2 dakika pişirin. Kalan hamuru da aynı şekilde pişirin. Üzerini isteğe göre çikolata krem, fındık içi, doğranmış mevsim meyveleri ile zenginleştirip hemen servis yapın.

Tags: WaffleWaffle HazırlanısıWaffle MalzemelerWaffle Tarifi
Previous Post

Buğdaylı ve Kremalı Çorba

Next Post

Eti doğru pişirme yöntemleri

Yemek Zevki Editör

Next Post
Eti doğru pişirme yöntemleri

Eti doğru pişirme yöntemleri

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki