Vejetaryen Spring Roll İçin Malzemeler:
1 adet kırmızı biber
1 adet dolmalık sarı biber
2 adet havuç (tercihen biri kırmızı biri turuncu)
1 küçük çorba kasesi ince ince doğranmış kırmızı lahana
1 adet orta boy avokado
1 su bardağı soya filizi
1 tutam taze fesleğen
8 adet pirinçli spring roll yufkası (marketlerden temin edebilirsiniz)
Sos İçin:
2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
2 çorba kaşığı ılık su
1 adet rendelenmiş sarımsak
2 çay kaşığı soya sosu
Vejetaryen Spring Roll Hazırlanışı:
Bütün sebzeleri ince uzun doğrayın. Teker teker yufkaları tezgahın üzerine yayın. Orta kısmına uzunlamasına tüm sebzeleri yerleştirin. Her iki tarafında boşluk bıraktığınız yufkanın kenarlarını katlayıp özenle bir rulo hazırlayın. Sos için; Tüm malzemeyi çukur bir kapta iyice karıştırın. Sebzeli ruloyu sos eşliğinde servis yapın.