Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Tulum Peynirli Grissini

by Yemek Zevki Editör
20 Ağustos 2015
in Pratik Yemekler
478 15
0
Tulum Peynirli Grissini
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

peynirli-grissiniTulum Peynirli Grissini Malzemeler:

3 su bardağı un

1 su bardağı su

1 çorba kaşığı yaş maya

1 çay bardağı tulum peyniri

1 çay kaşığı tuz

Üzeri İçin:

Haşhaş, anason, susam, çörekotu, biberiye

Yarım çay bardağı zeytinyağı

 

Tulum Peynirli Grissini Hazırlanışı:

Suyu azar azar ekleyerek hamur malzemelerini yoğurun.

Elinize yapışmayan ve yumuşak bir hamur hazırlayın.

Hamurun üzerini nemli bir bezle örterek 1 saat oda sıcaklığında dinlendirin.

Dinlenen hamuru bezelere bölün ve anason, haşhaş veya susamla beraber yoğurun.

Unlanmış tezgahta hamuru yarım parmak kalınlığında açın.

Hamurdan parmak eninde şeritler kesin ve unlanmış fırın tepsinize dizin.

Üzerine zeytinyağı sürün ve çubukları tekrar yarım saat dinlendirin.

200 derecede ısıtılmış fırında kızarana kadar yaklaşık 15 – 20 dakika pişirip servis yapın.

Tags: GrissiniPeynirli GrissiniPeynirli Grissini MalzemelerPeynirli Grissini TarifiTulum Peynirli GrissiniTulum Peynirli Grissini HazırlanışıTulum Peynirli Grissini MalzemelerTulum Peynirli Grissini Tarifi
Previous Post

Çilekli Dondurmalı Puding Video

Next Post

Tarihi Fatih Karadeniz Pideciden “Bir Öğünde Serinlik Garantisi”  

Yemek Zevki Editör

Next Post
Tarihi Fatih Karadeniz Pideciden “Bir Öğünde Serinlik Garantisi”   

Tarihi Fatih Karadeniz Pideciden “Bir Öğünde Serinlik Garantisi”  

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki