Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Tortilla Cips

by Yemek Zevki Editör
20 Ağustos 2015
in Hamur İşi Tarifleri
483 10
0
Tortilla Cips
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

tortilla-cipsTortilla Cips İçin Malzemeler:

1 adet tortilla ekmeği
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı kimyon

Üzeri İçin:
Ufalanmış beyaz peynir
1 adet küçük boy domates
2-3 dal maydanoz

Hazırlanışı:
Zeytinyağı ile kimyonu küçük bir kasede karıştırın. Tortilla ekmeğini tezgahın üzerine yayın. Fırça yardımı ile hazırladığınız sostan her tarafına sürün. Bıçak yardımı ile küçük üçgenler kesin. Üçgen dilimleri yağlı kağıdın üzerine dizin, önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında en fazla 5 dakika pişirin. Üzeri için isteğe göre ufalanmış beyaz peynir, çekirdekleri ve suyu çıkartıldıktan sonra küp doğranmış domates ve kıyılmış maydanoz karışımı serperek servis yapın.

Editörün notu: Tortilla ekmeğini kı- zartmadan önce kimyonlu zeytinyağı yerine kırmızı toz biberli zeytinyağı da sürebilirsiniz.

Tags: Tortilla CipsTortilla Cips HazırlanışıTortilla Cips MalzemelerTortilla Cips Tarifi
Previous Post

Fırında Ispanaklı Tortilla

Next Post

Çikolatalı ve Çilekli Tortilla

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çikolatalı ve Çilekli Tortilla

Çikolatalı ve Çilekli Tortilla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki