Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Tiramisu

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Tatlı Tarifleri
488 5
1
Tiramisu

Tiramisu

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Tiramisu

Malzemesi

Krema İçin:
• 2 çorba kaşığı un
• 500 ml. süt
• 2 adet yumurtanın sarısı
• 1,5 çay bardağı toz şeker
• 1 paket labne
• Vanilya
Şurubu İçin:
• 1/2 bardak sıcak su
• 1 çorba kaşığı süt
• 1 çorba kaşığı hazır kahve
• 1 çorba kaşığı şeker.

Tiramisu Tarifi:
Unu, sütü, yumurta sarılarını ve şekeri karıştırıp muhallebi gibi
pişirin. Diğer tarafta labne peynirini, vanilyayı ekleyerek mikserde
çırpın. Hazırladığınız muhallebi karışımına, labneli karışımı
ıspatula yardımı ile karıştırın. Diğer tarafta kedidillerini
hazırladığınız şurup ile ıslayın. Bir kat muhallebi karışımını bir
kat kedidillerini dizerek arzu ettiğiniz yükseklikte tiramisunuzu
hazırlayın. 45 dakika buzdolabında bekleterek servis yapın.
Kakao serperek servise sunun.

Tags: Tatlılar
Previous Post

Limonlu Cheesecake

Next Post

Patatesli Kol Böreği

Yemek Zevki Editör

Next Post
Patatesli Kol Böreği

Patatesli Kol Böreği

Comments 1

  1. Palak says:
    14 yıl ago

    abicim ben bunu bikez tatmış tım cok güzel dükkanımda yaapmk istiyom bana bu konuda yardım cı ola birseniz sevinirim bayburt iii calışmalar

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki