Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Tavuk Şinitzel

by Yemek Zevki Editör
01 Ocak 2016
in Et Yemekleri
483 10
0
Tavuk Şinitzel
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

tavuk-sinitzelTavuk Şinitzel Tarifi

Tavuk Şinitzel İçin Malzemeler:
4 adet tavuk göğüs eti
Kızartmak için sıvı yağ
Turna Yemişi Pesto İçin:
45 gram kuru turna yemişi
100 ml. Cranberry suyu (Ocean Spray Cranberry Juice)
40 gram pikan cevizi
30 gram rendelenmiş parmesan
Yarım diş sarımsak
Bir tutam tuz
Taze çekilmiş karabiber
100 ml. zeytinyağı
Panesi İçin:
50 gram kalın galeta unu
100 gram ince çekilmiş pikan cevizi içi
Taze çekilmiş tuz ve karabiber

Tavuk Şinitzel Hazırlanışı:
Pestosu için; Zeytinyağı dışındaki tüm malzemeyi mutfak robotuna alın. Azar azar zeytinyağı ilave ederek macun
kıvamına gelene dek ezin. Tavuk göğüs etlerini kelebek şeklinde, 2-3 mm. kalınlığında açıp inceltin ve turna yemişi pesto ile kaplayıp birkaç saat buzdolabında dinlendirin. Tavuk etlerini önce una, sonra yumurtaya, en son da paneye batırıp güzelce kapladıktan sonra kızgın yağda, her iki tarafını kızartın. Şinitzelleri az yağlı tavada veya dilerseniz derin yağda da kızartabilirsiniz.

Tags: ŞinitzeltavukTavuk ŞinitzelTavuk Şinitzel HazırlanışıTavuk Şinitzel İçin MalzemelerTavuk Şinitzel Nasıl YapılırTavuk Şinitzel Tarifi
Previous Post

Kuzu Tajin

Next Post

Turna Yemişli Arpa Şehriye Pilavı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Turna Yemişli Arpa Şehriye Pilavı

Turna Yemişli Arpa Şehriye Pilavı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki