Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Somon ve Mantarlı Tart

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Hamur İşi Tarifleri
473 20
0
Somon ve Mantarlı Tart

Somon ve Mantarlı Tart

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler

Somon ve Mantarlı Tart


4 çorba kaşığı tereyağı (soğuk)
2 su bardağı un
1 çorba kaşığı soğuk su
200 gr somon fileto (ince dilimlenmiş)
1 paket mantar (küp doğranmış)
1 adet soğan (yemeklik doğranmış)
1\2 çay kaşığı karanfil
1\2 çay kaşığı muskat
1\2 çay bardağı krema
1 çay bardağı eski kaşar (rendelenmiş)
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet yumurta sarısı

Somon ve Mantarlı Tart Tarifi:
Hamur için ilk 4 malzemeyi mutfak robotundan kum kum olana kadar çekin.Unlanmış tezgaha alarak elinizle yoğurun.
Tart kalıbının içine yağlı kağıt açın ve üzerine hamuru yayın.15 dakika buzdolabında dinlendirin.2 çorba kaşığı tereyağını eritin ve mantarları ilave edin.Mantarlar suyunu bıraktığında soğan ve baharatları ilave ederek suyunu çekene kadar pişirin ve kenara alınMantarlar soğuduktan sonra krema,yumurta sarısı ve peynirin yarısını ilave ederek homojen kıvam alana kadar karıştırın.Karışımı hamurun içine dökün ve üzerine kalan peyniri yayın.Tartı 200 derecede 30 dakika pişirin.

Tags: Hamur İşleri
Previous Post

Erişteli Yoğurt Çorbası

Next Post

Ispanaklı Tavuk Sarma

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ispanaklı Tavuk Sarma

Ispanaklı Tavuk Sarma

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki