Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Şarküteri Böreği

by Yemek Zevki Editör
11 Haziran 2015
in Hamur İşi Tarifleri
468 25
0
Şarküteri Böreği
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

sarküteri-boregi

Şarküteri Böreği Malzemeler:

1 adet hazır pide hamuru

4-5 dilim jambon

4-5 dilim pastırma

100 gram dil peyniri

1 dal taze kekik

1 tatlı kaşığı domates salçası

1 çorba kaşığı zeytinyağı

1 çay kaşığı kuru kekik

Üzeri İçin:

1 dal taze biberiye

1 adet yumurtanın sarısı

Çörek otu

Şarküteri Böreği Hazırlanışı:

Sosu için; Yaprak yaprak ayrılmış taze kekiği, kuru kekiği, salçayı ve zeytinyağını bir kasede karıştırın. Böreğin sosu hazırdır. Pide hamurunu un serpilmiş tezgahın üzerinde açın. Üzerine önce hazırladığınız kekikli sosu sürün, sonra da tüm malzemeyi yayın. Rulo şeklinde sarın. Hamurun üzerine yumurta sarısı sürün, çörek otu ile irice kıyılmış taze biberiyeyi serpin. 200 dereceye ayarlı fırında yarım saat kadar pişirin. Dilimleyip servis yapın.

Tags: börek tarifiŞarküteri BöreğiŞarküteri Böreği HazırlanışıŞarküteri Böreği MalzemelerŞarküteri Böreği Tarifi
Previous Post

Yumurtalı ve Ispanaklı Pide

Next Post

Salçalı ve Kekikli Tost

Yemek Zevki Editör

Next Post
Salçalı ve Kekikli Tost

Salçalı ve Kekikli Tost

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki