Yapım ve Üretim: İnci Bak – Fotoğraf: Hande Göksan – Fotoğraf Asistanı: Murat Erdoğan
(6 Kişilik)
Malzemeler:
1 adet büyük boy beyaz narın taneleri
1 su bardağı buğday
4-5 adet mini mısır (bebe mısır)
1 küçük kase kıyılmış ot karışımı (maydanoz, nane, fesleğen, reyhan)
3 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
1 çorba kaşığı nar ekşisi
Hazırlanışı:
Buğdayı birkaç saat kadar ılık suda ıslattıktan sonra bol suyla yıkayıp süzün. Tencereye aktarın, üzerini geçecek kadar su ilave edin. Damak tadınıza göre diri kıvamda haşlayın. Daha sonra süzün, kalan tüm malzeme ile birlikte turkbetmobil.com harmanlayıp servis kasesine aktarın.
#narlıbereketsalatası #salata #salad #food #yummy