Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Muradiye Çorbası

by Yemek Zevki Editör
04 Kasım 2015
in Çorba Tarifleri
483 10
0
Muradiye Çorbası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

muradiye-corbasi

Muradiye Çorbası Tarifi

Muradiye Çorbası İçin Malzemeler:
1 adet tavuk göğüs eti
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet büyük boy havuç
1 adet orta boy kabak
1 küçük kase yoğurt
6 su bardağı su
2 çorba kaşığı un (tepeleme)
1 kahve fincanı arpa şehriye
Tuz, karabiber

Muradiye Çorbası Hazırlanışı:
Tavuk etini küp şeklinde doğrayın. Kabağı ve havucu da zar şeklinde doğrayın. Doğradığınız tavuk etlerini
tereyağında kavurun. Sırasıyla önce havucu sonra da kabağı ekleyin. Birkaç dakika daha kavurun. Sıcak suyu ilave edin. Orta ateşte 10 dakika kaynatın. Ayrı bir kasede oda ısısında ılınmış yoğurdu, unu karıştırın. Kaynamakta olan çorbanın suyundan birkaç kaşık alıp ılıtın. Karışımı yavaş yavaş kaynayan çorbanın içine dökün, bu sırada sürekli karıştırmaya devam edin. En son arpa şehriyeyi, tuzu ve karabiberi ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın. 10 dakika pişirip ocaktan alın.

Tags: ÇorbamuradiyeMuradiye ÇorbasıMuradiye Çorbası HazırlanışıMuradiye Çorbası İçin MalzemelerMuradiye Çorbası Tarifi
Previous Post

Christofle Zarafetinin Modern Çizgilerle Buluşması “ Mood By Christofle ”

Next Post

Karalahana Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Karalahana Çorbası

Karalahana Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki