Fotoğraf: Özgür Bakır
(6 – 8 Kişilik)
Malzemeler:
2 paket petibör bisküvi
2 paket bitter çikolata
2 çorba kaşığı krema
125 gram tereyağı
3-4 çorba kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı tarçın
1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu
Hazırlanışı:
2 paket petibör bisküviyi iri parçalar halinde kırın. 2 paket bitter çikolatayı (160 gr), 2 yemek kaşığı kremayı, 125 gram tereyağını, tarçını ve kakaoyu çok kısık ateşte eritin. En son rendelenmiş portakal kabuğunu ilave edin. Çikolatalı malzeme ile bisküvileri zedelemeden karıştırın. Streç folyoyla kapladığınız bir kaba dökün. Buzdolabında birkaç saat kadar sertleşinceye kadar bekletin.
#mozaikpasta #pasta #mozaik #çaysaati #tatlı #food #yummy #dessert