Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Meksika Usulü Dana Fajita
Meksika Usulü Dana Fajita

Meksika Usulü Dana Fajita

Malzemesi

Meksika Usulü Dana Fajita


• 200 gram dana bonfile
• 30 gram sarı Kaliforniya biber
• 30 gram kırmızı Kaliforniya biber
• 20 gram yeşil dolmalık biber
• 20 gram kuru soğan
• 10 gram Meksika fajita baharatı • 20 gram tereyağı
• 5 ml. acı sos • 2 adet tortilla ekmeği
• 20 gram avokado sos • 20 gram ekşi krem sos
• 20 gram domates sos • 30 gram rende kaşar
• 1 yaprak kıvırcık marul • 15 gram tuz

Meksika Usulü Dana Fajita Tarifi:
Bonfile ve sebzeleri julyen şeklinde doğrayın ve tereyağı
ve baharatlar ile birlikte bir tavada pişirin. Fajita
tavasını da fırında ısıtın. Karışımı sıcak fajita tavasına
alın. Servis yaparken yanında sosları ve ekmeği ile
birlikte servis edin.

OKU ➤  Burcu Özcan: “Türkiye ambalajlı tam buğday ekmeğine yönelmeli”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir