Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Mantarlı ve Ispanaklı Erişte Çorba

by Yemek Zevki Editör
05 Kasım 2015
in Çorba Tarifleri
463 30
0
Mantarlı ve Ispanaklı Erişte Çorba
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

mantarli-ispanakli-eriste-corba

Mantarlı ve Ispanaklı Erişte Çorba Tarifi

Mantarlı ve Ispanaklı Erişte Çorba İçin Malzemeler:
1 adet soğan
3-4 çorba kaşığı sıvı yağ
1 adet kapya biber
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı biber salçası
500 gram ıspanak
1 çorba kaşığı sumak
1 avuç ev eriştesi
4-5 adet mantar
5-6 su bardağı su
Tuz, karabiber

Mantarlı ve Ispanaklı Erişte Çorba Hazırlanışı:
Ispanakları yıkayıp süzdükten sonra ince ince kıyın. Rendelenmiş soğanı sıvı yağda kavurun. Zar şeklinde doğranmış kapya biberi, 1-2 çorba kaşığı sıcak suda inceltilmiş salçaları ekleyin. Birkaç dakika kavurduktan sonra ıspanakları ekleyip birkaç dakika daha kavurun. Sıcak suyu, kaşığa sığacak şekilde doğranmış mantarları, bıçakla gelişigüzel kıydığınız erişteleri, sumağı, tuzu, karabiberi de ilave edin. Birkaç taşım kaynattıktan sonra tencerenin kapağını kapatın, ateşi kısın. 10 dakika pişirdikten sonra ocaktan alın. Sıcak sıcak servis yapın.

 

Tags: erişte çorbaMantarlı ve Ispanaklı Erişte ÇorbaMantarlı ve Ispanaklı Erişte Çorba HazırlanışıMantarlı ve Ispanaklı Erişte Çorba İçin MalzemelerMantarlı ve Ispanaklı Erişte Çorba Nasıl YapılırMantarlı ve Ispanaklı Erişte Çorba Tarifimantarlı ve ıspanaklı
Previous Post

Pirpirim Aşı

Next Post

Soğanlı Ekmek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Soğanlı Ekmek

Soğanlı Ekmek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki