Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler İçecek Tarifleri

Limonlu Ballı Şerbet

by Yemek Zevki Editör
10 Haziran 2017
in İçecek Tarifleri, Tarifler
478 15
0
Limonlu Ballı Şerbet
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Limonlu Ballı Şerbet

(4 Kişilik)

 

Limonlu Ballı Şerbet Malzemeler

8 adet limon

450 gram toz şeker

4 litre su

5 yemek kaşığı bal

5 adet karanfil

Yarım dal taze nane

1-2 dal adaçayı

Limonlu Ballı Şerbet

Limonlu Ballı Şerbet Hazırlanışı

Limonların kabuklarını beyazlara inmeyecek şekilde rendeleyin. Daha sonra sularını sıkın. Oluşan limon kabuğu ve limon suyu karışımına su hariç kalan malzemeleri ekleyin ve bir kap içerisinde 8 saat süreyle bekletin. Ara sıra karışımı harmanlayın. Kaba koyduğunuz karışımın hava almamasına özen gösterin. 8 saatin sonunda su ekleyerek tencerede kaynatın. Kıvamını aldıktan sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın. Soğuyan şerbeti ince bir tülbentten veya süzgeçten süzerek servise hazırlayın. Taze nane yaprakları ile süsleyerek servis edin.

Tags: iftar mekanlarıiftar saatiiftarda ne yapsamkekKurabiyelerRamazan ayısebze yemekleritatlı
Previous Post

Oruç Tutarken Kilo Almayın!

Next Post

Elmalı Armutlu Hurma

Yemek Zevki Editör

Next Post
Elmalı Armutlu Hurma

Elmalı Armutlu Hurma

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki