Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pasta Tarifleri

Labneli Kedidili Pastası

by Yemek Zevki Editör
24 Haziran 2015
in Pasta Tarifleri, Tatlı Tarifleri
478 15
0
Labneli Kedidili Pastası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kedili

Malzemeler:

2 paket labne peyniri (400 gram)
100 ml. krema
1 paket kremşanti
5-6 adet kiraz şekerlemesi
3-4 adet incir reçeli (süzülmüş)
10-12 adet kedidili bisküvi
3 dilim ananas

Labneli Kedidili Pastası Hazırlanışı:

Toz kremşantiyi 100 ml. krema ile sertleşene dek mikser yardımı ile çırpın. Labneyi ekleyip birkaç dakika daha çırpın. Labneli karışımı buzdolabına aktarıp diğer malzemeleri hazırlayana dek 15 dakika bekletin.

Orta boy çukur bir kek kalıbını strech folyo ile folyo dışarı sarkacak şekilde kaplayın. Kedidili bisküvilerini kekin tabanına ve ve kenarına yanyana boşluk kalmayacak şekilde dizin.

Kiraz şekerlemesini ve incir reçelinin suyunu iyice süzüp zar şeklinde doğrayın. Ananas dilimlerini de aynı şekilde doğrayın. Bu karışımı şantili labneye ilave edin. Spatula yardımı ile karıştırın ve kek kalıbının içine dökün. Üzerini kedidili bisküvisi ile kaplayın. Strech folyoyu da üzerini örtecek şekilde kapatın. Buzdolabında en az 3 saat kadar bekletin. Servis etmeden önce tatlıyı büyük bir servis tabağına ters çevirip aktarın. Dilimleyip servis yapın.

 

Tags: Tatlılar
Previous Post

Milföylü Biberli Börekler

Next Post

Alaca Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Alaca Çorbası

Alaca Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki