Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Kırmızı Soğanlı ve Kinoalı Mantar

by Yemek Zevki Editör
09 Aralık 2015
in Tarifler
488 5
0
Kırmızı Soğanlı ve Kinoalı Mantar
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kirmizi-soganli-mantar

Kırmızı Soğanlı ve Kinoalı Mantar Tarifi

Kırmızı Soğanlı ve Kinoalı Mantar İçin Malzemeler:
7-8 adet Kanlıca mantarı
3-4 adet sultani bezelye (Manavlarda hala var!)
1 adet kırmızı soğan
5-6 adet kalamata zeytini
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı kırmızı kinoa
Tuz

Kırmızı Soğanlı ve Kinoalı Mantar Hazırlanışı:
Öncelikle kinoayı küçük bir tencereye alın. Üzerini iki misli geçecek kadar su ilave edin. Yaklaşık 15 dakika haşlayın. Daha sonra süzün.Kanlıca mantarlarını nemli bir bezle, zedelemen silin. Soğanı soyup irice doğrayın. Zeytinyağını ısıtıp kalamata zeytinlerini 1 dakika kadar kavurun. Soğanı ekleyin. Soğanlar yumuşayınca sultani bezelyeleri ilave edin. Birkaç dakika daha kavurduktan sonra temizlenmiş Kanlıca mantarlarını ekleyin. Kaşık yardımı ile hafifçe
karıştırarak mantarları sote edin. Tereyağını ve tuzu ilave ederek tatlandırın. Ocaktan alın, üzerine haşlayıp süzdüğünüz kinoaları serpin. Hemen servis yapın.

Tags: Kinoalı MantarKırmızı SoğanKırmızı Soğanlı ve Kinoalı MantarKırmızı Soğanlı ve Kinoalı Mantar HazırlanışıKırmızı Soğanlı ve Kinoalı Mantar İçin MalzemelerKırmızı Soğanlı ve Kinoalı Mantar Nasıl YapılırKırmızı Soğanlı ve Kinoalı Mantar Tarifimantar
Previous Post

Boğazın Ezberbozan Lezzet Elçisi Yelken Restaurant, Yeni Menüsüyle Hizmetinizde…

Next Post

Göçmen Börekçisi Hedefini Aştı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Göçmen Börekçisi Hedefini Aştı

Göçmen Börekçisi Hedefini Aştı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki