Malzemeler:
> 125 gram toz badem
> 125 gram pudra şekeri
> 2 adet iri yumurta akı
> 1/8 çay kaşığı tuz
> 12 adet doğranmış kiraz şekerlemesi
Hazırlanışı: İki kurabiye tepsisinin içine pirinç unu serpin. Geniş bir kabın içinde bademleri, pudra şekerini, yumurta aklarını ve tuzu pürüzsüz bir kıvama gelene dek karıştırın. Bir krema sıkma torbasının ucuna 1 cm’lik yıldız şekli uç takın. Hamuru torbaya doldurun, yuvarlak küçük şekilde 2.5 cm aralıklarla tepsilere sıkın. Her bir kurabiyenin üzerine bir parça kiraz şekerlemesi yerleştirin. Kurabiyeleri buzdolabında 30 dakika bekletin. Fırınınızı 250 derecede ısıtın. Kenarları esmerleşene dek yaklaşık 5 dakika pişirin. Tel ızgara üzerine alarak soğumaları için bekletin.