Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Kereviz Saplı Fırın Tavuk

by Hatice Ünal
02 Kasım 2023
in Tatlı Tarifleri
463 30
0
Kereviz Saplı Fırın Tavuk
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fotoğraf: Hande GÖKSAN – Fotoğraf Asistanı: Murat ERDOĞAN Hazırlayan: Müşerref KARTALER

(4 Kişilik)

 Malzemeler:

2 adet kerevizin sap kısmı

1 adet bazlama ekmeği ya da 4-5 dilim tost ekmeği

1 adet soğan

1 adet tavuk göğüs eti

1 su bardağı tavuk suyu

1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

1 çorba kaşığı tereyağı

Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Ekmekleri küp küp doğrayın ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika kadar kızartın. Soğanı yemeklik doğrayın. Kereviz saplarını soğanlardan biraz büyük olacak şekilde doğrayın. Tencereyi ocağın üzerine alın. Tencere ısınınca 1 yemek kaşığı tereyağını ilave edin. Yağ eriyince soğanları ekleyip 1-2 dakika kavurun. Ardından kereviz saplarını ilave edip 4-5 dakika kavurun. Küp doğranmış tavuk etlerini de ilave edin. Sürekli karıştırarak 7-8 dakika kadar etlerin iyice pişmesini sağlayın. Tavuk eti pişince kızarttığınız ekmekleri ve 1 bardak sıcak tavuk suyunu ilave edin. Hazırladığınız bu karışımı bir fırın kabına dökün. Rendelenmiş peyniri de üzerine serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 10 dakika, peynirler eriyene kadar pişirin.

#kerevizsaplıfırıntavuk #kereviz #kerevizlitarifler #fırındakereviz #fırınyemekleri #kışsebzeleri #food #yummy #dessert

 

Previous Post

Veganlara özel organik lezzetler

Next Post

Çikolatalı Puding

Hatice Ünal

Next Post
Çikolatalı Puding

Çikolatalı Puding

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki