Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Kelle Tandır

by Yemek Zevki Editör
03 Nisan 2015
in Et Yemekleri, Tarifler
478 15
0
Kelle Tandır
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kelle-tandir

Kelle Tandır Malzemeler:

> 1 adet küçük baş veya büyük baş kelle
> Bol miktarda sıvı yağ
> 1 adet kereviz
> 2 adet rezene
> 2 adet kuru soğan
> 3 diş sarımsak
> 4 – 5 adet defne yaprağı
> Tuz
> Tane karabiber

Kelle Tandır  Hazırlanışı:

Bol miktarda sıvı yağı tencereye koyduktan sonra kelleyi içine oturtup kapağını kapattıktan sonra altını yakın (Sıvı yağı kellenin üzerini kapatacak kadar dökün). Kısık ateşte ortama 1.5 saat pişirdikten sonra kelleyi tencereden çıkartın. Başka bir tencereye soğan, sarımsak, kereviz ve rezeneyi yerleştirdikten sonra parçalara ayırdığınız kelle etlerini bu malzemelerin üzerine koyup, tuzu, defne yaprağını, tane karabiberi ilave edip, kısık ateşte pişmeye bırakın. Sıcak sıcak servis edin.

Tags: Kelle TandırKelle Tandır HazırlanışıKelle Tandır MalzemelerKelle Tandır Tarifi
Previous Post

Mutabbal

Next Post

Cheddar Peynirli Omlet

Yemek Zevki Editör

Next Post
Cheddar Peynirli Omlet

Cheddar Peynirli Omlet

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki