Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Kalp Çikolata

by Yemek Zevki Editör
07 Mart 2014
in Tatlı Tarifleri
483 10
0
Kalp Çikolata
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

1510

Malzemeler:

160 gram bitter çikolata

1 çorba kaşığı Antep fıstığı içi

2 çorba kaşığı kavrulmamış badem içi

5-6 adet kiraz şekerlemesi

1 çorba kaşığı kurutulmuş gül goncası (Aktarlardan ve marketlerden temin edebilirsiniz.)

Hazırlanışı:

Çikolatayı irice kıydıktan sonra ısıya dayanıklı bir cam kabın içine aktarın. Başka bir kabın içini de su ile doldurun. Su kaynamaya başlayınca içi çikolata dolu kaseyi kabın içine yerleştirin. Çikolata benmari usulü buharda erimeye başlayacak ve pütürsüz bir kıvam alacaktır.

Çikolata eridikten sonra küçük küçük doğradığınız kiraz şekerlemelerini, kurutulmuş gül yapraklarını ve kuru yemişleri ilave edin. İyice karıştırın.

Çikolatalı karışımı kalp şeklindeki silikon kapların içine paylaştırın. Kaşığın tersi ile hafifçe bastırarak düzleştirin. Kapları buzdolabında birkaç saat beklettikten sonra kalıbından çıkartın.

Tags: Tatlılar
Previous Post

Mackenzie-Childs İle Yiyecek Servisleri Çok Daha Şık

Next Post

Çikolatalı Sable Kurabiye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çikolatalı Sable Kurabiye

Çikolatalı Sable Kurabiye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki