Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Kakaolu ve Krokanlı Toplar

by Yemek Zevki Editör
03 Ocak 2016
in Tatlı Tarifleri
473 20
0
Kakaolu ve Krokanlı Toplar
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kakaolu-toplarKakaolu ve Krokanlı Toplar Tarifi

Kakaolu ve Krokanlı Toplar İçin Malzemeler:
4-5 büyük dilim ufalanmış kek (tercihen artan kekler)
2 paket bitter çikolata (160 gram)
100 ml. krema
1 küçük paket (80-100 gram)
ufalanmış fındık veya ceviz krokan
1 kahve fincanı kakao

Kakaolu ve Krokanlı Toplar Hazırlanışı:
Trüf toplar için; Çikolatayı krema ile birlikte benmari usulü eritin. Eritilmiş çikolatalı karışımı ufalanmış kek parçalarının üzerine dökün. Avucunuzun içinde açıp ortasında krokan parçaları yerleştirin. Daha sonra hamurları şekillendirerek ceviz büyüklüğünde toplar elde edin. Her topu kakaoya bulayıp tatlandırın. Oda ısısında beklettikten sonra kahvenin veya çayın yanına servise hazır edin.

Tags: Kakaolu ToplarKakaolu ve Krokanlı ToplarKakaolu ve Krokanlı Toplar İçin MalzemeleriKakaolu ve Krokanlı Toplar HazırlanışıKakaolu ve Krokanlı Toplar Nasıl YapılırKakaolu ve Krokanlı Toplar TarifiKrokanlı Toplar
Previous Post

Volkan Kek

Next Post

KARBONHİDRAT YERİNE PROTEİNDEN ZENGİN GIDALAR TÜKETİN, TANSİYONDAN KORUNUN

Yemek Zevki Editör

Next Post
KARBONHİDRAT YERİNE PROTEİNDEN ZENGİN GIDALAR TÜKETİN, TANSİYONDAN KORUNUN

KARBONHİDRAT YERİNE PROTEİNDEN ZENGİN GIDALAR TÜKETİN, TANSİYONDAN KORUNUN

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki