Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Kakaolu Pankek

by Yemek Zevki Editör
09 Mart 2016
in Tatlı Tarifleri
483 10
0
Kakaolu Pankek
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kakaolu-pankek

Kakaolu Pankek Tarifi

Kakaolu Pankek İçin Malzemeler:
Hamuru İçin:
1 su bardağı un
Yarım su bardağı su
Yarım su bardağı süt
1 adet yumurta
1 tutam tuz
1 tutam toz şeker
2 çay kaşığı kuru maya
1 çorba kaşığı kakao
Yağlamak İçin:
1 çorba kaşığı tereyağı
Süslemek İçin:
Orman meyvesi, pudra şekeri

Kakaolu Pankek Hazırlanışı:
Pankek için; Tüm malzemeyi bir kapta karıştırın. Küçük bir tavayı yarım çay kaşığı kadar tereyağı ile yağlayın. Tava
ısınınca yarım kahve fincanı kadar krep hamurundan dökün. Üzeri göz göz olunca diğer tarafını çevirin ve aynı şekilde kızartın. Pişen pankeki kağıt havlu üzerine alın. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın. Pankek hamurlarını istediğiniz ölçülerdeki kalp kalıplar yardımıyla kesin. Servis tabağına aktarın, isteğe göre taze orman meyvesi ve pudra şeker ile süsleyerek servis yapın.

#KakaoluPankek #KakaoluPankekİçinMalzemeler #KakaoluPankekTarifi #KakaoluPankekHazırlanışı #KakaoluPankekNasılYapılır #pankek

Tags: KakaoluPankekKakaoluPankekHazırlanışıKakaoluPankekİçinMalzemelerKakaoluPankekNasılYapılırKakaoluPankekTarifiPankek
Previous Post

Avakado Bruschetta

Next Post

Sade Krep

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sade Krep

Sade Krep

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki