Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

İncirli Puding ve Tiramisu

by Yemek Zevki Editör
30 Eylül 2013
in Tatlı Tarifleri
473 20
0
İncirli Puding ve Tiramisu
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

pudingMalzemeler

İncirli Muhallebisi İçin:

1 litre süt

2 çorba kaşığı buğday nişastası

2 çorba kaşığı pirinç unu

1 çay bardağı toz şeker

1 paket vanilya

4 adet siyah incir

Çikolatalı Tiramisu İçin:

3 adet yumurtanın sarısı

1 kahve fincanı toz şeker

120 gram mascarpone peyniri

1 su bardağı krema

160 gram bitter çikolata

Hazırlanışı:

İncirli muhallebi için; Sütü, nişastayı, unu, şekeri ve vanilyayı iyice çırpın. Orta ateşte, muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. Ocaktan alın. Siyah incirlerin kabuğunu soyup çekirdekli ve etli kısmını kaşıkla çıkartın. Ilınan muhallebinin içine aktarıp çırpma teli ile iyice çırpın. Karışımı bardaklara paylaştırın.

Tiramisu için; Yumurta sarılarını ve şekeri mikserle iyice çırpın. Mascarpone peynirini ekleyip karıştırın. Kremayı katılaşıncaya kadar çırpın ve peynirli karışıma ekleyin. En son benmari usulü eritilmiş çikolatayı da ilave edin. İyice karıştırıp muhallebinin üzerine dökün. Taze incir ve file Antep fıstığı içi ile süsleyip soğuk servis yapın.

Tags: Tatlılar
Previous Post

Orman Meyveleri Karışımı

Next Post

Ülker’den rengarenk bayram neşesi: Sırma

Yemek Zevki Editör

Next Post

Ülker’den rengarenk bayram neşesi: Sırma

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki