Malzemeler:
4 adet hazır milföy hamuru
2 adet yumurta
1 adet kırmızı acı biber
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
Milföy hamurlarını oda ısısında yumuşatın. İki tanesinin ortasını kalp şeklindeki kalıpla kesip çıkartın. 2 tam hamurun üzerine, 2 ortası boş kalp şeklindeki hamuru yapıştırın. Çift katlı hamurları yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 210 dereceye ayarlı fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alın, ortasındaki boşluğa birer bütüm yumurtayı kırın. Tuzu ve karabiberi serpin. Kırmızı biberi de enine ikiye kesip her iki hamura paylaştırın. Tekrar fırına verin. Yumurtalar pişince fırından alın, hemen servise hazır edin.