Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Ev Yapımı Döner

by Yemek Zevki Editör
09 Ağustos 2013
in Et Yemekleri
468 25
0
Ev Yapımı Döner
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:
• 3 adet biftek
• 100 gram kıyma
• 1 adet küçük boy rendelenmiş soğan
• Közlenmiş sivri biber ve domates
• Tuz, kimyon, karabiber
• Yoğurt
Sosu İçin:
• 2 çorba kaşığı tereyağı
• 1 çorba kaşığı salça
• 2 adet büyük boy domates
• 1 su bardağı su
• Kırmızı toz biber

Ev Yapımı Döner Tarifi;
Ev yapımı döner için biftekleri et dövücüsü ile inceltebildiğiniz kadar inceltin. Kıyma ile rendelenmiş soğanı karıştırın. Bu karışımı üç kat bifteğin her katına sürün. Rulo şekline getirip strech folyo ile sıkıca sarın. Buzlukta dondurduktan sonra keskin bir bıçak ardımı ile çok ince dilimleyip iyice ısıtılmış yağsız tavada kızartın. Tuzunu ve baharatını ekleyip tatlandırın.
Sosu için; Tereyağını eritip salçayı ve rendelenmiş domatesleri kavurun. Tuzunu ve kırmızı toz biberi ekleyip tatlandırın. Sosunuz hazırdır.
Servis için; İsteğe göre küp doğranıp fırında kızartılmış pide ekmeklerini servis tabağına yayın, üzerine ev yapımı döneri serpin. Yanında domatesli sos, yoğurt ve közlenmiş sebzelerle servis yapabilirsiniz.

Tags: Basit YemeklerEt Yemekleri
Previous Post

Enginarlı Patlıcan Böreği (Patlıcanlı Melitzanopita)

Next Post

Beğendili Kuzu İncik

Yemek Zevki Editör

Next Post
Beğendili Kuzu İncik

Beğendili Kuzu İncik

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki