Fotoğraf: Murat Erdoğan – Yapım: İnci Bak (6 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo Anjelik eriği 1 adet orta boy karpuz 1 çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı lime suyu (yeşil limon) Hazırlanışı: Karpuzu enine ikiye kesin. İçini kaşık yardımıyla hafifçe boşaltın. Anjelik eriklerinin çekirdeklerini temizleyin. Erikleri ikiye kesip tencereye aktarın. 2 yemek kaşığı su ilave edip …
Devamını oku »Etiket arşivi: Sorbe
Toksin Arındıran Domates Karpuz Sorbe
Malzemeler: 1.5 su bardağı taze sıkılmış çekirdeksiz domates suyu, ¼ iri karpuz 2 yemek kaşığı limon suyu 2 yemek kaşığı bal Hazırlanışı: Karpuzun çekirdeklerini ayırın ve küp küp doğrayın. Tüm malzemeleri blenderdan geçirin.Buzlukta dondurun. Soğuk servis yapın.
Devamını oku »