Bayat Ekmekten Lavaşlı Kebap Tarifi Bayat Ekmekten Lavaşlı Kebap İçin Malzemeler: Kebabı İçin: 400 gram dana eti 200 gram koyun eti 50 gram iç yağı 1 adet orta boy kuru soğan 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı biber salçası Tuz Lavaş İçin: 250 gram un Yarım bayat ekmek (rondoda çekilmiş) 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz Su Bayat Ekmekten …
Devamını oku »Etiket arşivi: lavaş
Lavaş Ekmek Arası
Lavaş Ekmek Arası Tarifi Lavaş Ekmek Arası İçin Malzemeler: 2 adet lavaş ekmek 1 dilim çeddar peynir 1 küçük kase rendelenmiş mozzarella veya çeçil peyniri 1 adet közlenmiş kapya biber 1 çay kaşığı kimyon Lavaş Ekmek Arası Hazırlanışı: Lavaş ekmeklerini tezgahın üzerine yayın. Ekmeğin yarısına rendelenmiş çeddarı, küp küp doğranmış mozarella veya çeçili, közlenmiş ve jülyen doğranmış kapya biberi ve kimyon karışımını serpin. Diğer yarısını …
Devamını oku »