Malzemeler: 180 gram somon 10 gram parmesan peyniri 2 çorba kaşığı limon suyu 20 gram taze soğan 10 gram kapari 25 gram tereyağı 40 gram kiraz domates 3 adet kuru domates 1 adet patates Tuz Karabiber 1 diş sarımsak 3 yaparak fesleğen 2.5 çorba kaşığı zeytinyağı Hazırlanışı: 1 adet patatesi soyun ve haşlayın. Patatesleri çatal yardımı ile taneli kalacak şekilde …
Devamını oku »Etiket arşivi: Çıtır
Çıtır Fasulye
Çıtır Fasulye Tarifi Çıtır Fasulye İçin Malzemeler: 200 gram Fransız fasulyesi 60 gram un 2 adet yumurta 20 gram galeta unu 5 gram kajun baharatı 150 gram yeşil kabak 30 gram nişasta 1 gram maya 25 gram krema 10 gram fesleğen Yarım limon 5 gram tuz Çıtır Fasulye Hazırlanışı: Fransız fasulyeleri su dolu bir tencerede yarı pişmiş kalacak şekilde haşlayın. Fasulyeleri buzulu suya alın. Kuruladıktan sonra; …
Devamını oku »