Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Erişteli Yoğurt Çorbası

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Çorba Tarifleri
468 25
1
Erişteli Yoğurt Çorbası

Erişteli Yoğurt Çorbası

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Erişteli Yoğurt Çorbası

Malzemesi
• 1 su bardağı erişte
• 2 su bardağı süzme yoğurt
• 3 çorba kaşığı un
• 1 adet yumurtanın sarısı
• Tereyağı
• Tuz, pul biber, nane
• Yeteri kadar et suyu

Erişteli Yoğurt Çorbası Tarifi:
Tencerede et suyu ve erişteyi kaynatın. Yoğurt, un, yumurta sarısını
çırpın. Çorba suyundan alıştırarak çorbaya ilave edin. Bir
taşım kaynatın. Ardından tuz ilave edip karıştırın. Daha sonra
ocağın altını kapatın. Tereyağını kızdırın. Pul biber ve nane serpin.
Çorbanın üzerine gezdirin.
Not: Protein bakımından zengin besleyici bir çorba çeşididir.
Çorba yapılırken; tuzun çorbayı ocaktan indirmeye yakın atılması
gerekir ki kesilme olmasın. Yoğurtlu çorbalar piştikten sonra kapağı
hemen kapatılmamalıdır. Çorbanın üzeri kesilebilir.

Tags: Çorbalar
Previous Post

Ton Balıklı Salata

Next Post

Somon ve Mantarlı Tart

Yemek Zevki Editör

Next Post
Somon ve Mantarlı Tart

Somon ve Mantarlı Tart

Comments 1

  1. Jorria says:
    14 yıl ago

    ben bunu yapmıştım daha önce yemin elbeidirim 8 kilo verdirdiğine, fakat kesinlikle, yetmez ben bi hafta daha yapayım demeyin bir haftadan fazlası canınıza susamak olabilir..bu diyeti kalp ameliyatı filan geçirecek hastaların durumuna dezavantaj oluşturan fazla kilolarını bir an önce vermeleri için doktorlar da uygulatıyor.siz siz olun ilk denemeden memnun kalıp yine istediğinizde en azından bi 15 gün geçmesini bekleyin…ha bir de geri almamak için eski yeme alışkanlığı yerine biraz daha dengeli,tutarlı beslenmeye çalışın..sevgilerimle..

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki