Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Dana Pirzola

by Yemek Zevki Editör
26 Şubat 2014
in Et Yemekleri
483 10
0
Dana Pirzola
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

1479

Malzemeler

400 gram ızgara dana pirzola

Marine için:

2 yemek kaşığı zeytinyağı

Deniz tuzu

Karabiber

Kereviz Yapraklı Patates Püresi İçin:

2 adet soyulmuş orta boy patates

1 yemek kaşığı tereyağı

Yarım su bardağı süt

Tuz, karabiber

1 tutam kereviz yaprağı

Hazırlanışı:

Zeytinyağını etin üstüne dökün. Deniz tuzu ve karabiberi iyice yedirin. Eti orta ateşte  4’er dakika süreyle pişirerek 2 tarafını da mühürleyin. Kısık ateşte pişme derecesini isteğe bağlı olarak notta belirtildiği gibi ayarlayın. Patates suda haşlayın. Patatesleri ezip tüm malzemeyi katıp karıştırın. Kereviz yapraklarını ekleyin. Kıvamlı hale gelince sıkma torbasına doldurun. Haşlanmış patatesleri 2’ye bölüp içini oyun. Krema torbasıyla şekil verip püreyi içine sıkın. Susam serpip fırında 5 dakika pişirin.

 

Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Izgara Kuzu Kaburga

Next Post

Ajili Mojili Burger

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ajili Mojili Burger

Ajili Mojili Burger

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki