Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Dana Bonfile Kabuklu Fırın Patates Eşliğinde

by Yemek Zevki Editör
12 Aralık 2014
in Et Yemekleri
483 10
0
Dana Bonfile Kabuklu Fırın Patates Eşliğinde
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

34

Dana Bonfile Kabuklu Fırın Patates Eşliğinde Malzemeler:

> 250 gram dana bonfile

Etin Marinesi İçin:

> 100 gram tereyağı > Frenk soğanı

> Taze kekik > Deniz tuzu > Karabiber

Garnitür İçin:

> 1 adet büyük boy patates > 50 gram çedar peyniri

> 30 gram parmesan > 1 adet kabak

Dana Bonfile Kabuklu Fırın Patates Eşliğinde Hazırlanışı:

Bonfileyi 1 saat marinede bekletin. Izgarada pişirin. Patatesi haşlayın. Bütünlüğü bozulmayacak şekilde üzerini dilimleyin. Dilimlerin arasına peynirleri yerleştirin.180 dereceli fırında 10 dakika pişirin. Kabağı ince kesin tereyağında soteleyin. Bonfilenin altına koyun. Patatesi de fırından alıp bonfile ile servis yapın.

Tags: Dana BonfileDana Bonfile HazırlanışıDana Bonfile Kabuklu Fırın Patates EşliğindeDana Bonfile MalzemelerDana Bonfile Tarifi
Previous Post

Dünyada bir ilk: Acılı Ton Balığı Konservesi

Next Post

Çıtır Mantı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çıtır Mantı

Çıtır Mantı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki