Dana Bonfile Kabuklu Fırın Patates Eşliğinde Malzemeler:
> 250 gram dana bonfile
Etin Marinesi İçin:
> 100 gram tereyağı > Frenk soğanı
> Taze kekik > Deniz tuzu > Karabiber
Garnitür İçin:
> 1 adet büyük boy patates > 50 gram çedar peyniri
> 30 gram parmesan > 1 adet kabak
Dana Bonfile Kabuklu Fırın Patates Eşliğinde Hazırlanışı:
Bonfileyi 1 saat marinede bekletin. Izgarada pişirin. Patatesi haşlayın. Bütünlüğü bozulmayacak şekilde üzerini dilimleyin. Dilimlerin arasına peynirleri yerleştirin.180 dereceli fırında 10 dakika pişirin. Kabağı ince kesin tereyağında soteleyin. Bonfilenin altına koyun. Patatesi de fırından alıp bonfile ile servis yapın.