Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Dana Bonfile Kabuklu Fırın Patates Eşliğinde

Dana Bonfile Kabuklu Fırın Patates Eşliğinde

34

Dana Bonfile Kabuklu Fırın Patates Eşliğinde Malzemeler:

> 250 gram dana bonfile

Etin Marinesi İçin:

> 100 gram tereyağı > Frenk soğanı

> Taze kekik > Deniz tuzu > Karabiber

Garnitür İçin:

> 1 adet büyük boy patates > 50 gram çedar peyniri

> 30 gram parmesan > 1 adet kabak

Dana Bonfile Kabuklu Fırın Patates Eşliğinde Hazırlanışı:

Bonfileyi 1 saat marinede bekletin. Izgarada pişirin. Patatesi haşlayın. Bütünlüğü bozulmayacak şekilde üzerini dilimleyin. Dilimlerin arasına peynirleri yerleştirin.180 dereceli fırında 10 dakika pişirin. Kabağı ince kesin tereyağında soteleyin. Bonfilenin altına koyun. Patatesi de fırından alıp bonfile ile servis yapın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir