Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Damla Sakızlı Anne Muhallebisi

by Yemek Zevki Editör
21 Mayıs 2015
in Tatlı Tarifleri
468 25
0
Damla  Sakızlı Anne  Muhallebisi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

anne-muhallebisi

Damla Sakızlı Anne Muhallebisi Malzemeler: 

1 litre süt

1,5 çay bardağı mısır nişastası

1-2 parça damla sakızı

1 paket vanilya

1,5 çay bardağı toz şeker

1 paket bisküvi ya da kurabiye

Damla Sakızlı Anne Muhallebisi Hazırlanışı: 

Sütü tencereye alın, nişastayı ve şekeri ekleyerek iyice çırpın. Damla sakızını ekleyin. Sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. Ocaktan almaya birkaç dakika kala vanilyayı ilave edin. Muhallebiyi ocaktan alın, ılınınca servis kuplarına paylaştırın. Muhallebinin üzerlerini bisküvi parçaları veya kurabiyelerle süsleyin. Oda ısısına gelince buzdolabına kaldırın. Soğuk olarak servis edin.

Tags: Damla Sakızlı Anne MuhallebisiDamla Sakızlı Anne Muhallebisi MalzemelerDamla Sakızlı Anne Muhallebisi Tarifimuhallebimuhallebi tarifi
Previous Post

Çilekli Ekler

Next Post

Geleneksel Ramazan Lezzetleri Günaydın’da

Yemek Zevki Editör

Next Post
Geleneksel Ramazan Lezzetleri Günaydın’da

Geleneksel Ramazan Lezzetleri Günaydın'da

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki