Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Cocostar (Hindistancevizli Çikolata)

by Yemek Zevki Editör
27 Kasım 2015
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Cocostar (Hindistancevizli Çikolata)
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

cocostar

Cocostar (Hindistancevizli Çikolata) Tarifi

Cocostar (Hindistancevizli Çikolata) İçin Malzemeler:
2/3 su bardağı toz şeker
5 çorba kaşığı su
4 damla limon
2 çorba kaşığı tereyağı
2/3 çay bardağı sıvı krema
3 su bardağı Hindistancevizi
Üzeri İçin:
250 gram sütlü çikolata

Cocostar (Hindistancevizli Çikolata) Hazırlanışı:
Öncelikle şeker ile suyu bir tencereye alıp kaşıkla iyice karıştırdıktan sonra kısık ateşte şeker eriyene kadar kaynamasını bekleyin. Su kaynayıp şeker eridikten sonra karışıma limon suyu ekleyin. Ocağın altını kapatın; tereyağı ve kremayı ekleyin. Tereyağının erimesini bekleyerek karıştırın. Son olarak Hindistancevizini ilave edin. Daha sonra bu harcı yağlı kağıt serilmiş bir tepsisine spatula ile bastırarak yayın. Karışımı bu şekilde buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra benmari usulü eritilmiş çikolataya batırarak donması için bir kenarda bekletin. Çikolata donduktan sonra servise hazırdır.

Tags: çikolatacocostarCocostar (Hindistancevizli Çikolata)Cocostar (Hindistancevizli Çikolata) HazırlanışıCocostar (Hindistancevizli Çikolata) İçin MalzemelerCocostar (Hindistancevizli Çikolata) Nasıl YapılırCocostar (Hindistancevizli Çikolata) TarifihindistanceviziHindistancevizli Çikolata
Previous Post

Etsiz köfte

Next Post

Çikolatalı Çatlak Kurabiye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çikolatalı Çatlak Kurabiye

Çikolatalı Çatlak Kurabiye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki