Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Çıtır Soğan Halkaları

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Pratik Yemekler
468 25
0
Çıtır Soğan Halkaları
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

citir-sogan-halkalari

Çıtır Soğan Halkaları Malzemeler:

> 2 adet kuru soğan
> 1,5 su bardağı un
> 1 su bardağı mısır nişastası
> 2 çay kaşığı kabartma tozu
> 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
> 1’er çay kaşığı toz şeker ve karabiber
> 1 su bardağı soda
> 2 su bardağı kuru ekmek kırıntısı veya galeta unu
> Kızartmak için sıvı yağ

Çıtır Soğan Halkaları Hazırlanışı:

Kabuğunu soyduğunuz soğanları yarım parmak kalınlığında özenle dilimleyin. Her dilimi halka halka ayırın, zarlarını da temizleyin. Geniş ve çukur bir kapta elenmiş unu, kum haline getirmiş olduğunuz ekmek kırıntısını, nişastayı, kabartma tozunu, şekeri, tuzu ve baharatı harmanlayın. En son sodayı ekleyip boza kıvamına getirin. Soğanları bu karışımın içine buladıktan sonra fazla sosu varsa hafifçe silkeleyin. En son kızgın yağda kızartın. Sıcak sıcak servis yapın.

Tags: Çıtır Soğan HalkalarıÇıtır Soğan Halkaları HazırlanışıÇıtır Soğan Halkaları MalzemeleriÇıtır Soğan Halkaları Tarifi
Previous Post

Karadeniz Lezzetlerinde Bahar Esintisi

Next Post

Biftekli Makarna

Yemek Zevki Editör

Next Post
Biftekli  Makarna

Biftekli Makarna

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki