Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Çikolatalı Mandalinalı Cheesecake

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Çikolatalı Mandalinalı Cheesecake
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

cheescake

Çikolatalı Mandalinalı Cheesecake

(8 Kişilik)

 

Malzemeler

İlk Kat İçin:

Bir paket kakaolu bisküvi

6 yemek kaşığı tereyağı

İkinci Kat İçin:

2 adet yumurta

100 gram toz şeker

50 gram tereyağı

200 gram labne peyniri

Yarım çay bardağı un

1 paket toz muzlu puding

1 su bardağı süt

1 kutu mandalina konservesi

Üçüncü Kat Ganaj İçin:

100 gram bitter kuvertür çikolata

100 gram krema

 

Bisküvileri ezin, erittiğiniz tereyağı ile karıştırın. Yağlı kağıtla kapladığınız kalıbın altına yayın. 1 cm kadar olmasına dikkat edin.

İkinci kat için; Önce bir su bardağı sütü, toz muzlu pudingi, 50 gram tereyağını pişirin. Ilıması için kenara alın.

Yumurta  ve şekeri mikser ile çırpın. Labneyi ve pişmiş pudingi ekleyip, mikserle karıştırın.

Mandalina konservenizi süzün. Yarım bardak una bulayın. Hazır olan karışıma katın. Bisküvili katın üzerine döküp, önceden ısıttığınız  170 derecelik fırında, 50 dakika pişirin. Fırından soğuyuncaya kadar çıkartmayın.

Soğuyan pastanızın üzerine ganajınızı dökün. Ertesi gün servis edin. Kek kalıbınızdan ertesi gün çıkartın.

Üçüncü ganaj katı için; Geniş bir kapta kremanızı ısıtın. Çikolatanızı koyup eriyinceye kadar karıştırın. Ilıyan ganajınızı,  pastanızın üzerine akışkan bir şekilde dökün.

Tags: CheesecakeCheesecake TarifiÇikolatalı Mandalinalı CheesecakeÇikolatalı Mandalinalı Cheesecake HazırlanışıÇikolatalı Mandalinalı Cheesecake MalzemelerÇikolatalı Mandalinalı Cheesecake Tarifi
Previous Post

NUDO’ya Avrupa’dan Vejetaryen Sertifikası

Next Post

Dondurmalı İrmik Helvası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Dondurmalı İrmik Helvası

Dondurmalı İrmik Helvası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki