Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Cağ Kebabı

by Yemek Zevki Editör
11 Şubat 2015
in Et Yemekleri
483 10
0
Cağ Kebabı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

27

Cağ Kebabı Malzemeler:

> 1 adet kuzu budu (yağsız ve sinirsiz)

> 4 adet domates

> 6-7 adet yeşil biber

> Lavaş ekmeği

Terbiyesi İçin:

> 1 adet soğan

> 100 gram yoğurt

> 1 çay kaşığı tuz

> 1 çay kaşığı karabiber

Hazırlanışı:

Terbiyesi için; Yoğurdu, tuzu, karabiberi, yemeklik doğranmış soğanı bir kapta karıştırın. Kuzu budundan parmak kalınlığında yapraklar kesin. Etleri, hazırladığınız yoğurtlu ve soğanlı terbiye ile karıştırın. Kapağını kapatıp buzdolabına aktarın ve etleri 24 saat boyunca bu sosta bekletin. Bir günün sonunda yaprak halindeki etleri, kebabın özelliği olan kalın şişe takın ve yatık haldeyken ateşte çevire çevire kızartın. Pişen kısımlarından aynı dönerde olduğu gibi ince parçalar kesin ve parçaları cağ kebabının servisinde kullanılan özel küçük şişlere geçirin. Yanında yine ateşte pişmiş domates, biber, kuru soğan ve lavaş ekmeği ile servis yapın.

Tags: Cağ KebabıCağ Kebabı HazırlanısıCağ Kebabı MalzemelerCağ Kebabı Tarifi
Previous Post

Şalgam Dolması yapılışı

Next Post

Mutfaklarınızdaki Yeni Şef; Silva İpli Pratik Doğrayıcı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Mutfaklarınızdaki Yeni Şef; Silva İpli Pratik Doğrayıcı

Mutfaklarınızdaki Yeni Şef; Silva İpli Pratik Doğrayıcı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki