Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Balkabağı Yuvasında Sakızlı Muhallebi

by Yemek Zevki Editör
12 Ağustos 2016
in Tatlı Tarifleri
463 30
0
Balkabağı Yuvasında Sakızlı Muhallebi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Balkabağı Yuvasında Sakızlı Muhallebi

Balkabagi-yuvasinda-sakizli-muhallebi

Balkabağı Yuvasında Sakızlı Muhallebi Malzemeler:
• 500 gram yağsız süt
• 3 çorba kaşığı un
• 300 gram şeker
• 1 küçük parça çam sakızı
• 5 parça bal kabağı
Balkabağı Yuvasında Sakızlı Muhallebi Hazırlanışı:
Süt, un, 100 gram şeker ve çam sakızını bir tencere içinde karıştırın ve ocak üzerinde koyulaşana kadar devamlı karıştırarak kaynatın. Bir tencere içinde 200 gram şekerle bal kabaklarını pişirin. Kabaklar soğuduktan sonra bir kalıp yardımı ile şekilli bir şekilde kabaklarınızı kesin ve iç kısımlarını bir küçük kalıpla oyun, yapmış olduğunuz muhallebiyi doldurun. Biraz daha aromatik bir tat isterseniz limon kabuğu veya portakal kabuğu rendesiyle servis yapın.

Tags: Balkabağı Yuvasında Sakızlı MuhallebiBalkabağıYuvasında Sakızlı Muhallebi TarifiSakızlı MuhallebiSakızlı Muhallebi TarifiSakızlıMuhallebiTarifi
Previous Post

Cevizli Yaprak Sarma

Next Post

Tavuk Bagetli Firik Pilavı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Tavuk Bagetli Firik Pilavı

Tavuk Bagetli Firik Pilavı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki