Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Baklava Yufkasında Mantarlı Omlet

by Yemek Zevki Editör
09 Aralık 2015
in Pratik Yemekler
468 25
0
Baklava Yufkasında Mantarlı Omlet
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

baklava-yufkasinda-mantarli-omlet

Baklava Yufkasında Mantarlı Omlet Tarifi

Baklava Yufkasında Mantarlı Omlet İçin Malzemeler:
4 adet hazır baklava yufkası
2 çorba kaşığı tereyağı
200 gram rendelenmiş mozzarella peyniri
Yarım demet kıyılmış dereotu
1 adet küçük boy kapya biber
4 adet küçük boy Kanlıca mantarı
Birer tutam kimyon, kırmızı toz biber
3 adet yumurta

Baklava Yufkasında Mantarlı Omlet Hazırlanışı:
Tereyağını eritip ılınmaya bırakın.Baklava yufkasından bir tanesini tezgahın üzerine yayın. Önce ikiye, sonra tekrar ikiye katlayıp üst üste kare şeklinde bir yufka öbeği oluşturun. Yufkaların kenarlarını kesin, aralarına fırça yardımı ile eritilip ılınmış tereyağı sürün. Kalan diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. Küçük tartölet kalıplarını yağlayın, sonra da yufkaları içine, kenarları dışarı hafif sarkacak şekilde yerleştirin. İç malzemesi için; Peyniri, kıyılmış dereotunu, çırpılmış yumurtaları, zar şeklinde doğranmış kapya biberi ve baharatı karıştırın. Bu karışımı yufkaların
üzerine paylaştırın. Her bir tartölet kalıbının ortasına birer mantar yerleştirin. 190 dereceye ayarlı fırında, yufkalar kızarıncaya kadar pişirin.

Tags: Baklava YufkasıBaklava Yufkasında Mantarlı OmletBaklava Yufkasında Mantarlı Omlet HazırlanışıBaklava Yufkasında Mantarlı Omlet İçin MalzemelerBaklava Yufkasında Mantarlı Omlet Nasıl YapılırBaklava Yufkasında Mantarlı Omlet TarifimantarMantarlı Omletomlet
Previous Post

Göçmen Börekçisi Hedefini Aştı

Next Post

Esse ’de Popcorn Sezonu Açıldı!

Yemek Zevki Editör

Next Post
Esse ’de Popcorn Sezonu Açıldı!

Esse ’de Popcorn Sezonu Açıldı!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki