Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Ananas Yatağında Frigo

by Yemek Zevki Editör
01 Ağustos 2013
in Tatlı Tarifleri
473 20
0
Ananas Yatağında Frigo
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:
• 2 çorba kaşığı un
• 2 çorba kaşığı pirinç unu
• 250 gram pudra şekeri
• 3 su bardağı süt
• Yarım paket margarin
• 1 paket bitter çikolata
• 4 çorba kaşığı kakao
• 1 adet yumurtanın sarısı
• 4-6 adet ananas dilimi

Ananas Yatağında Frigo Tarifi;
Un ve pirinç ununu bir miktar su ile muhallebi kıvamına getirin. Diğer yanda yumurta sarısı hariç tüm malzemeyi bir tencereye alıp ocağa oturtun. Muhallebi kıvamına gelene kadar arada sırada karıştırarak pişirin. Unlu karışımın üzerine ilave edip 2-3 dakika daha pişirip ocaktan alın. Bir kapta yumurta sarısını mikserle çırpın. Muhallebi kıvamındaki karışım ılındıktan sonra yumurtayı yavaş yavaş mikserle çırparak ekleyin. Kalıplara eşit olarak pay edip derin dondurucuda 4 saat bekletin. Ananas dilimlerini servis tabağına alın. Üzerlerine dondurucudan çıkmış frigoları yerleştirin. Mevsim meyveleri ile süsleyerek servis edin.

Tags: Tatlılar
Previous Post

Pizza Hut formunuzu korumaya da yardımcı

Next Post

BergHOFF İle Vitamini Bol Yemekler…

Yemek Zevki Editör

Next Post

BergHOFF İle Vitamini Bol Yemekler...

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki