Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Bardakta Tiramisu

by Hatice Ünal
11 Nisan 2023
in Tatlı Tarifleri
483 10
0
Bardakta Tiramisu
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Hazırlayan: İnci BAK – Prodüksiyon: Nezrin BAKIR Fotoğraf: Özgür BAKIR

(4 Kişilik)

Malzemeler:

Krema Malzemeleri:

2 su bardağı süt

1 çay bardağı un

1 adet yumurtanın sarısı

4 çorba kaşığı toz şeker

1 paket vanilya

200 gram labne peyniri

Islatmak İçin:

1 çorba kaşığı granül kahve

1 çorba kaşığı toz şeker

2 su bardağı ılık su

15-16 adet kedidili bisküvi

Üzeri İçin:

Dondurulmuş vişne taneleri

Fındık içi

Kakao

Hazırlanışı:

Kremasını hazırlamak için; Süt, elenmiş un, yumurta sarısı ve toz şekeri tencerede iyice harmanlayın. Sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. Birkaç taşım kaynayınca vanilyayı ilave edin. İyice karıştırıp ocaktan alın. Ilınınca labne peynirini ekleyin. Mikserle çırpıp pütürsüz bir kıvam elde edin. Kremanız hazırdır.

Bisküvileri ıslatmak için iki bardak ılık su ile suda çözülebilir granül kahveyi ve şekeri karıştırarak eritin, bisküvileri tek tek bu suyun içinde çok fazla bekletmeden ıslatın. Her ıslattığınız bisküviyi, bisküvinin uzunluğuna uygun bardaklarda dik bir şekilde yan yana dizin. Kremalı karışımı da bardağın içine boşaltın. Fındık içi, kakao ve vişne taneleri ile süsleyip bardağınızı dekoratif bir şekilde hazırlayın. Buzdolabında birkaç saat beklettikten sonra servis yapın.

#bardaktatiramisu #tiramisu #food #yummy #dessert

Previous Post

Cevizli Yaprak Sarma

Next Post

Onur Market Değerlendirme Toplantısı gerçekleşti

Hatice Ünal

Next Post
Onur Market Değerlendirme Toplantısı gerçekleşti

Onur Market Değerlendirme Toplantısı gerçekleşti

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki