Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler

Badem Köftesi

by Yemek Zevki Editör
29 Temmuz 2013
in Tarifler
478 15
0
Badem Köftesi

Badem Köftesi

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Badem Köftesi

Malzemesi:

100 gram iç badem

1 adet soğan

3 diş sarımsak

1 adet domates

2 dilim tost ekmeği

1 tatlı kaşığı salça

4-5 dal kıyılmış maydanoz

1 adet yumurta

Yarım su bardağı galeta unu

1 çorba kaşığı margarin

Yeteri kadar un

Badem Köftesi Tarifi:

Bademin kabuklarını sıcak suda beklettikten sonra soyun. Bıçakla irice kıyın. Soğanı rendeleyin. Sarımsağı dövün. Domatesi soyup küp küp doğrayın. Ekmek dilimlerinin kabuklarını bıçakla ayırıp robotta ufalayın. Soğan, sarımsak, salça, ekmek içi, domates, maydanoz, yumurta, galeta unu ve bademi karıştırın. Altı eşit parçaya ayırıp küçük köfteler yapın. Margarini tavada kızdırın. Köfteleri hafifçe una bulayın. Her iki tarafını da kızartıp servise sunun.

 

Tags: Ana Yemekler
Previous Post

Akdeniz Usulü Pirinç Salatası

Next Post

Taze Bakla Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Taze Bakla Salatası

Taze Bakla Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki