Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Çilekli Fit Crumble

by Yemek Zevki Editör
10 Mayıs 2017
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Çilekli Fit Crumble
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Çilekli Fit Crumble

(4 Kişilik)

 çilekli fit crumble

Malzemeler:

750 gram çilek

1,5 yemek kaşığı pirinç unu

1 çorba kaşığı limon suyu

4 çorba kaşığı esmer şeker (veya Hindistan cevizi şekeri)

1 çay bardağı yulaf

Yarım çay bardağı badem unu (veya çekilmiş badem içi)

2 tatlı kaşığı tarçın

1 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı (veya tereyağı)

 

Çilekli Fit Crumble Hazırlanışı:

Çilekleri küp küp doğrayıp limon suyu, pirinç unu ve 1 kaşık şeker ile karıştırın.

Isıya dayanıklı fırın kabına eşit bir şekilde yayın.

Yulaf, badem unu, şekerin kalan kısmı, tarçın ve Hindistan cevizi yağını derin bir kapta elinizle birbirlerine yapışacak şekilde iyice karıştırın.

Hazırladığınız karışımı çileklerin üzerine eşit bir şekilde dağıtın. Üzerini folyo ile kapatın.

Önceden ısıttığınız 175 dereceye ayarlı fırında 15 dakika üstü folyo ile kapalı olarak, 15 dakika da üzeri açık şekilde pişirin. Fırından alın. İsterseniz sıcak veya ılık ılık servis yapın.

Arzu ederseniz vanilyalı dondurma ile birlikte servis edebilirsiniz.

Tags: Çikolatalı Çilek ToplarıÇikolatalı ve Çilekli TortillaÇıtırÇıtırNesfitelmalı crumble
Previous Post

Çilekli Charlotte Pasta

Next Post

Çırağan’da anneler özel sunumlar…

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çırağan’da anneler özel sunumlar…

Çırağan’da anneler özel sunumlar...

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki