Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Meze Tarifleri

Sucuklu Humus

by Yemek Zevki Editör
22 Kasım 2016
in Meze Tarifleri, Tarifler
483 10
0
sucuklu humus
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Sucuklu Humus
(4 Kişilik)

Hazırlanma ve Pişirme Süresi: 35 Dakika

Malzemeler:
1,5 bardak nohut
Yarım bardak tahin
Yarım bardak zeytinyağı
Yarım halka sucuk
4-5 diş sarımsak
3 çay kaşığı kırmızı biber
3 adet limon
Sucukları pişirmek için 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı

sucuklu humus

Sucuklu Humus Hazırlanışı

Nohudu ayıklayıp akşamdan ıslatın. İyice haşlayıp ve kabuklarını alın. Nohudu ister robottan çekin ister havanda dövün. Derin bir karıştırma kabına alın ve tahin, dövülmüş sarımsak, kırmızı biber ,tuz ekleyin. Azar azar zeytinyağı ve limon suyu ilave edin. Ve humusun kıvamını kontrol edin. Kıvamı püre haline gelen humusun tuzunu ilave edin. Sucukları yarım ay olacak şekilde doğrayın. 1 yemek kaşığı ay çiçek yağında soteleyerek pişirin. Pişen sucukları sıcağı ve yağıyla beraber, yayvan bir kaba aldığınız humusun üzerine ilave edin. Sıcak olarak servis edin.

Tags: HumusmezenohutSucukSucuklu Humuszeytinyağı
Previous Post

Mavi Haşhaşlı Panço

Next Post

Zerdeçallı Çerkez Tavuğu

Yemek Zevki Editör

Next Post
Zerdeçallı Çerkez Tavuğu

Zerdeçallı Çerkez Tavuğu

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki