Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Tiramisu

by Yemek Zevki Editör
16 Ağustos 2016
in Tatlı Tarifleri
488 5
0
Tiramisu
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

tiramisu

Tiramisu Malzemeler:
• 5 adet yumurtanın sarısı
• 200 ml. krema
• 1 adet jelatin
• 50 gram granül kahve
• 100 gram toz şeker
• 100 gram labne peyniri
• 100 gram mascarpone peyniri
• 20 gram kahve jöle
• 10 gram bitter çikolata
• 10 gram pralin
• 50 gram fıstıklı dondurma
• 10 gram hazır kahve
• 10 gram un
• Kedidili bisküvisi veya hazır pandispanya

Tiramisu Hazırlanışı:
Kremayı mikser yardımı ile iki misli kabarıncaya kadar çırpın. Yumurtaları benmari usulü 60 derecede olacak şekilde ısıtıp ayrı bir cam kasenin içinde çırpın. Çırpılmış krema ile yumurtaları aynı kabın içinde birleştirerek birkaç dakika kadar çırpın. Daha sonra sırasıyla soğuk suda eritilmiş yaprak jelatini, granül kahveyi ve peynirleri ekleyin. Karıştırıp 5 dakika dinlendirin. Tiramisuyu hazırlayacağınız kapların içine kedidili bisküvisini yayın. Kekleri yumuşatmak için üzerlerine kahve şurubu dökün. Üzerine peynirli karışımın yarısını yayın. İki kat olacak şekilde aynı işleme devam edin. Tatlıyı buzdolabında 2 saat beklettikten

Tags: TiramisuTiramisu malzemelerTiramisu nasıl yapılırTiramisu tarifi
Previous Post

Yeşil Elmalı Kereviz Salatası

Next Post

Peynirli Ekmek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Peynirli Ekmek

Peynirli Ekmek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki