Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler İftar Yemekleri

Antepfıstıklı ve Tel Kadayıflı Kazandibi

by Yemek Zevki Editör
11 Haziran 2016
in İftar Yemekleri, Tatlı Tarifleri
488 5
0
Antepfıstıklı ve Tel Kadayıflı Kazandibi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kazandibi

Antepfıstıklı ve Tel Kadayıflı Kazandibi

(4 Kişilik)

Antepfıstıklı ve Tel Kadayıflı Kazandibi İçin Malzemeler:

1 paket Kent Borringer Kazandibi

3,5 su bardağı süt

1 çorba kaşığı toz şeker

1 çorba kaşığı margarin

1 kase kavrulmuş tel kadayıf

1 küçük kase Antepfıstığı içi

Antepfıstıklı ve Tel Kadayıflı Kazandibi Hazırlanışı:

Kazandibi tatlısı için;  Kent Borringer Kazandibi’ni paketi üzerinde verilen tarife göre pişirin. Isıya dayanıklı küçük bir tepsiyi önce yağlayın, sonra da şeker serpin. Pişirdiğiniz tatlıyı bu tepsiye dökün. Ocağın üzerinde çevire çevire dibini yakın. Ocaktan alın, oda ısısında soğuyunca buzdolabına aktarın. Birkaç saat beklettikten sonra üzerine önce tel kadayıfı yayın, sonra da Antepfıstığı içini serpin. Rulo şeklinde sarıp soğuk soğuk servis yapın.

Tags: AntepfıstıklıveTelKadayıflıKazandibiAntepfıstıklıveTelKadayıflıKazandibiTarifiKazandibiKazandibiTarifiTelKadayıflıKazandibi
Previous Post

Yemek Zevki Dergisi Haziran Ayı Yeni Sayımız Çıktı!

Next Post

Antrkot Eşliğinde Fırın Mücver

Yemek Zevki Editör

Next Post
Antrkot Eşliğinde Fırın Mücver

Antrkot Eşliğinde Fırın Mücver

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki