Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler

Krutonlu Izgara Sebze

by Yemek Zevki Editör
24 Mayıs 2016
in Tarifler
478 15
0
Krutonlu Izgara Sebze
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

izgara-sebze

Krutonlu Izgara Sebze Tarifi

Krutonlu Izgara Sebze İçin Malzemeler:
5-6 dilim bayat ekmek
2 adet patlıcan
2 adet kabak
2 adet kırmızı biber
Zeytinyağı
Servis İçin:
Domates sos
Yoğurt

Krutonlu Izgara Sebze Hazırlanışı:
Küp şeklinde doğranmış ekmeklerinizi bir fırın tepsisine yerleştirin ve üzerine çok az zeytinyağı gezdirin. Dilerseniz ekmeklerinizin üzerine damak tadınıza göre baharat serpebilirsiniz. Fırını 200 dereceye ayarlayın ve ekmekleri kıtırlaşana kadar kızartın. Patlıcan ve kabakları dilediğiniz şekilde soyup dilimleyin. Dilimlediğiniz sebzelere
zeytinyağı sürün. Tost makinesi veya ızgara tavada her iki tarafını kızartın. Izgara yaptığınız sebzelerinizi kruton
ekmeklerinizle beraber üzerine yoğurt ve domates sos dökerek servis yapın.

#KrutonluIzgaraSebze #ızgara #kruton #sebze #KrutonluIzgaraSebzeTarifi #KrutonluIzgaraSebzeİçinMalzemeler #KrutonluIzgaraSebzeHazırlanışı

Tags: ızgarakrutonKrutonluIzgaraSebzeKrutonluIzgaraSebzeHazırlanışıKrutonluIzgaraSebzeİçinMalzemelerKrutonluIzgaraSebzeTarifisebze
Previous Post

Bayat Ekmekten Lavaşlı Kebap

Next Post

Bayat Ekmek Helvası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Bayat Ekmek Helvası

Bayat Ekmek Helvası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki