Muzlu Malaga (Ekler) Malzemeler:
> 4 adet muz
> 4 adet kedidili bisküvi
> 100 ml. krema
> Yarım paket kremşanti
> 1 tatlı kaşığı hazır kahve
> 1 tatlı kaşığı toz şeker
Üzeri İçin:
> 250 gram bitter çikolata
> 50 gram fildişi çikolata
Muzlu Malaga (Ekler) Hazırlanışı:
Krema ve kremşantiyi katılaşana kadar çırpıp buzdolabında bekletin. Kahveyi ve şekeri bir fincan suyla karıştırıp kedidilinin şekerli tarafını ıslatın. Üzerine buzdolabında beklettiğiniz kremşantiyi sıkın. Muzun iki kısmını hafif kesip kedidili üzerine sürdüğünüz kremşantinin üzerine yerleştirin, üzerlerine tekrar kremşantiyi sıvayın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritip muzların üzerine dökün ve donduktan sonra beyaz çikolatayı da benmari usulü eritip sıkma poşetine koyun. İnce şeritler sıkıp şekil verin. Çikolata parçaları ile süsleyip servis tabağına alın