Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Kestaneli Cupcake

by Yemek Zevki Editör
11 Aralık 2014
in Hamur İşi Tarifleri
483 10
0
Kestaneli Cupcake
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

31

Kestaneli Cupcake Malzemeler:

> 2 adet yumurta > 1 çay bardağı şeker

> Yarım su bardağı süt > Yarım su bardağı sıvı yağ

> 50 gram tereyağı > 80 gram bitter çikolata

> 1 tatlı kaşığı sirke > 1 paket vanilya ve kabartma tozu

> 1 su bardağı elenmiş un

Kreması İçin:

> 1 paket vanilyalı dolgu kreması

> Çırpmak için 2 buçuk çay bardağı süt > 5- 6 adet kestane şekeri

Süslemek İçin:

> 4-5 adet kestane şekeri > Fıstıklı draje

> 80 gram çikolata > Pudra şekeri > Kek parçaları

Kestaneli Cupcake  Hazırlanışı:

Kek için; Çikolata ve tereyağını benmari usulü eritin. Yumurtalar şekerle birlikte iyice çırpın. Üzerine ılıyan çikolatalı karışım dökün, biraz daha çırptıktan sonra süt, sıvı yağ ve sirke ekleyip karıştırmaya devam edin. Kuru malzemeleri elekten geçirerek karışıma katın ve spatula yardımıyla karıştırıp cupcake kağıtlarına dökün. Önceden ısıttığınız ve 180 dereceye ayarladığınız fırında yaklaşık 20 dakika kadar pişirin. Kreması için; Dolgu kremasını soğuk sütle çırpın, içine ezilmiş kestane şekeri ekleyin. Keklerin üzerini kesip içini kaşıkla biraz çıkardıktan sonra içine dolgu kremasından koyun. Keklerin içinden çıkardığınız parçaları draje ve eritilmiş çikolatalarla karıştırıp üzerini süsleyin. Servis yaparken cupcake’lerin üzerine pudra şekeri serpin

Tags: Kestaneli CupcakeKestaneli Cupcake HazırlanışıKestaneli Cupcake MalzemelerKestaneli Cupcake Tarifi
Previous Post

Kestaneli Cheesecake

Next Post

Biscotti

Yemek Zevki Editör

Next Post
Biscotti

Biscotti

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki