Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Badem Tatlısı

by Yemek Zevki Editör
09 Aralık 2014
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Badem Tatlısı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

26

Badem Tatlısı Malzemeler:

> 145 gram un > 48 gram tereyağı

> 84 gram labne peyniri > 1 adet yumurta

> 60 gram irmik > 60 gram toz badem

> 8 gram kabartma tozu > 3 gram şekerli vanilin

> 420 gram toz şeker

Badem Tatlısı Hazırlanışı:

Tereyağını tencerede eritin. Ilımasını bekleyin. Un, irmik, kabartma tozu, vanilyayı bir kapta karıştırın. Ortasına yumurtalar kırın ve yoğurun. Labne peynirini bu karışıma döküp hamura iyice yedirin. Hamuru dinlenmeye alın. Ardından badem ezmesini kremayla karıştırın. Hamuru merdaneyle açın. Badem ezmesini yayın ve rulo olarak sarın. 1 kişilik porsiyonlar şeklinde kesin. Ruloları fırında kızartın. Fırından çıkardıktan sonra üzerine sıcak şerbet dökün. Soğuduktan sonra servis edin.

Tags: Badem TatlısıBadem Tatlısı HazırlanışıBadem Tatlısı MalzemelerBadem Tatlısı Tarifi
Previous Post

Filizler Köfte

Next Post

Pınar Kadınlara Özel Meyve Suyu “Pınar Pink”İ Beğenilere Sunuyor

Yemek Zevki Editör

Next Post

Pınar Kadınlara Özel Meyve Suyu “Pınar Pink”İ Beğenilere Sunuyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki