Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Vişne Soslu Cheesecake

by Yemek Zevki Editör
25 Kasım 2014
in Tatlı Tarifleri
473 20
0
Vişne Soslu Cheesecake
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

41

Vişne Soslu Cheesecake Malzemeler:

> 3 adet yumurta

> 1 su bardağı süt

> 500 gram yoğurt

> 1 paket labne peyniri

> 1 su bardağı toz şeker

> 3 yemek kaşığı nişasta> Vanilya

Tabanı İçin:

> 1,5 paket yulaflı bisküvi

> 100 gram margarin

Sosu İçin:

> 100 gram vişne > 1 yemek kaşığı şeker

> 2 tatlı kaşığı nişasta > Yarım çay bardağı su

Vişne Soslu Cheesecake Hazırlanışı:

1,5 paket yulaflı bisküviyi rondoda çekerek un haline getirin.100 gram margarini eritip bisküvi unu ile karıştırın. Kelepçeli kek kalıbının tabanına elinizle bastırarak yayın. Başka bir kapta yumurta ve şekeri çırpın. Sırasıyla labne, yoğurt, süt ve vanilyayı ekleyip karışım pürüzsüz bir hale gelene kadar devam edin. Karışımı bisküvi tabanının üzerine döküp 10 dakika dinlendirin. Cheesecakeniz’in pişerken çatlamaması için fırın tepsinizin içine bir kaç kase içinde su koyup 175 dereceli fırında yaklaşık bir saat süreyle pişirin. Sos için; Vişneleri, şekeri ve suyu tencereye alıp kaynatmaya başlayın. Nişastayı bir kaç kaşık su ile çözdürerek kaynayan karışımın içine yavaşça ilave edin. Soğuduktan sonra Cheesecake’in üzerine döküp servis yapın.

Tags: Vişne Soslu CheesecakeVişne Soslu Cheesecake HazırlanışıVişne Soslu Cheesecake MalzemelerVişne Soslu Cheesecake Tarifi
Previous Post

Pirinç Kısırı

Next Post

Vişne Dolgulu Kurabiye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Vişne Dolgulu Kurabiye

Vişne Dolgulu Kurabiye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki